Saturday, June 27, 2015

A da pogledamo zajedno neki film?


Došlo je vrijeme u sedmici kada trebamo malo ugađati sebi i uživati. Nisu loše šetnje, roštilj u prirodi, kafa sa voljenom osobom, ili vino, igra sa bebom, ljetnji šoping....imamo veliki izbor, koji je donijelo ovo sunce. A ako nađete vremena, možete se osamiti i uz omiljeni napitak, polumrak i tišinu pogledati neki provjereni film. Moji prijedlozi su stariji filmovi, vjerovatno ste ih već gledali, ali predlažem ih, jer i sama volim da ih ponekada pogledam ponovo.


Proslo je nekoliko godina otkako su gledaoci poslednji put vidjeli Carrie i njeno društvo, ona je i dalje u vezi s Facom i potpuno opsjednuta brendiranim modnim dodacima. U međuvremenu, Miranda se prilagođava bračnom životu i majčinstvu, Charlotte se i dalje grčevito drži svojih snova, a Samantha i zgodna, odlučna televizijska zvjezda Smith Jerrod sada žive zajedno u Los Anđelesu. Naravno, kada se djevojke okupe, sve je kao nekada.

Možete pogledati film - Sex and the City.


Novopečeni bračni par doživljava saobraćajnu nesreću u kojoj mlada žena zavšava u komi. Nakon buđenja sa ozbiljnim gubitkom pamćenja, njen muž pokušava da ponovo osvoji njeno srce.

Možete pogledati film - The Vow.



Priča o bogatoj djevojci i harizmatičnom momku čiji susret prouzrokuje neizrecivu međusobnu privlačnost i varnice. Njeni roditelji pokušaće da unište njihovu ljubavnu vezu i razdvoje dvoje mladih, što ce imati kobne i destruktivne posledice.

Možete pogledati film - Endless Love.

Uživajte u vikendu...

Milijana

No comments:

Post a Comment